De Bitcoin gaat het maken! Op BTCxChange.com
Select Page

User experience en torenhoge conversie: BTCxChange.com

Er is veel over te doen. Het nieuwe, moderne betaalmiddel dat zelfs aanleiding vormt tot nationale discussie in de media: de Bitcoin. Een voorbeeld van zogenoemde cryptovaluta waar inmiddels half Nederland warm voor loopt. Wil je het maken in de wereld van de Bitcoin? Dan heb je een platform nodig dat je helpt. BTCxChange snapt dit en vroeg ons daarom het platform structureel te verbeteren. En met succes!

Dat user experience (UX) van grote invloed is op de resultaten van een website is inmiddels wel bekend. Maar soms zijn die resultaten ronduit spectaculair. Zeker in het geval van BTCxChange.com! We verbeterden de branding en pakten de algehele look and feel aan. ‘From scratch’. En de resultaten mogen er zijn. De omzet van BTCxChange.com bleek in de eerste dagen nadat-ie ‘live’ ging het viervoudige van normaal. Met uitschieters van soms zelfs een vertienvoudiging van diezelfde omzet tot op de dag van vandaag. Een succesvolle her-aanpak van de oude website dus. Ons geheim?

Over de streep

Allereerst focusten we op de inschrijving van aankomende investeerders in de nieuwe munteenheid. Hoe trek je die over de streep? In ieder geval met een snelle en overzichtelijke interface en een helder overzicht van de meest gestelde vragen over de handel in Bitcoins. Het plaatsen van een eerste bestelling van de nieuwe virtuele munteenheid kreeg daarmee meteen al een aanzienlijke boost. Zeker door het bedenken van een hernieuwd bestelproces waarmee je als gebruiker met een paar eenvoudige klikken je eerste aankoop doet.

Relevante info

Uiteraard dachten we niet alleen aan nieuwkomers op de website. Ook gebruikers die al vertrouwd waren met BTCxChange.com en de nieuwe currency werden door ons direct in het proces meegenomen. En niet alleen door het verschaffen van nieuwe en extra relevante informatie. Een sterk verbeterde user experience verhoogt bij hernieuwde bezoekers van de website de ‘sense of urgency’ om meer dan voorheen ‘de beurs op te gaan’ en in de nieuwe munteenheid te handelen. BTCxChange.com: een voorbeeld van een website waar conversie en user experience hand in hand gaan..

Benieuwd naar de Case Study? Klik hier.

Klaar voor een
betere UX?
De User Experience Scan geeft je alle input om direct meters te kunnen maken.

Hello there!

Let’s have coffee and discuss your projects & challenges:

Bizboard

TELEPHONE

+31 (0) 20 820 44 20

MAIL

coffee@bizboard.nl

ADDRESS

Zekeringstraat 7B

1014 BM Amsterdam

OR JUST FOLLOW US ON:
Bizboard

 

Don’t be afraid of new arenas.
ELON MUSK
Innovation is moving at a scarily fast pace.
BILL GATES
Innovation distinguishes between a leader and a follower.
STEVE JOBS
I will always find a lazy person to do a difficult job… because he will find an easy way to do it!
BILL GATES
Build something 100 people love, not something 1 million people kind of like.
BRIAN CHESKY

 

© 2012—2017 Bizboard. All rights reserved    Privacy Policy

 

KvK 34296056 · Vestigingsnr. 000016027507 · Zekeringstraat 7B, 1014BM, Amsterdam