Productverbetering in het digitale hart van de organisatie
Select Page

Productverbetering in het digitale hart van de organisatie

Het is allang een feit dat veel – en eigenlijk de meeste – moderne organisaties volledig afhankelijk zijn digitale producten en diensten voor een efficiënte bedrijfsvoering. Dit geldt zowel voor start up’s, mkb-bedrijven en voor grote (internationale) organisaties. Het bevreemdt ons dan ook dat er relatief weinig aandacht uitgaat naar de werking van die digitale producten en diensten. En wij denken dat dit zonde is.

Wij zijn een multi-disciplinair team van jonge, maar ervaren digitale specialisten met een focus op productverbetering in het hart van de organisatie. Want is het niet zo dat juist daar tijd en geld wordt verloren? Dat juist daar efficiency-slagen gemaakt kunnen worden en ergernissen over tekortkomingen van digitale systemen relatief gemakkelijk voorkomen kunnen worden?

Een simpele scan

Wij denken van wel. Hoe? Simpelweg door die producten en systemen eens goed onder de loep te nemen. Met een simpele scan. Door met een helicopterview te kijken en direct al quick wins in gebuiksvriendelijkheid aan te wijzen. Door iets dieper te graven en bedrijven attent te maken op iets meer ingrijpende wijzigingen, die producten of digitale diensten zó veranderen dat ze de organisatie direct aantoonbaar winstgevender maken. En door met organisaties mee te denken over lange termijn-oplossingen die ze voor- en koploper kunnen maken in hun branche. Waarmee ze de uiteindelijk concurrentieslag winnen.

Daarin ligt onze kracht. En we doen dit niet alleen met een scan. We beschikken ook over de expertise en mankracht om die wijzigingen uit te voeren. Wijzigingen in het hart van de organisatie. En wijzigingen die uiteindelijk het verschil zullen maken.

Klaar voor een
betere UX?
De User Experience Scan geeft je alle input om direct meters te kunnen maken.

Hello there!

Let’s have coffee and discuss your projects & challenges:

Bizboard

TELEPHONE

+31 (0) 20 820 44 20

MAIL

coffee@bizboard.nl

ADDRESS

Zekeringstraat 7B

1014 BM Amsterdam

OR JUST FOLLOW US ON:
Bizboard

 

Don’t be afraid of new arenas.
ELON MUSK
Innovation is moving at a scarily fast pace.
BILL GATES
Innovation distinguishes between a leader and a follower.
STEVE JOBS
I will always find a lazy person to do a difficult job… because he will find an easy way to do it!
BILL GATES
Build something 100 people love, not something 1 million people kind of like.
BRIAN CHESKY

 

© 2012—2017 Bizboard. All rights reserved    Privacy Policy

 

KvK 34296056 · Vestigingsnr. 000016027507 · Zekeringstraat 7B, 1014BM, Amsterdam